vineri, 13 iulie 2012

Cristian CAMPEANU > TOTALITARISMUL CUPLULUI PONTA - ANTONESCU

 ROSTOGOLIM !

TOTALITARISMUL CUPLULUI PONTA - ANTONESCU: Marea greşeală pe care au făcut-o partenerii occidentali ai României a fost să creadă că Ponta şi Antonescu sunt la fel ca orice alt politician, de stânga sau de  dreapta, că aparţin aceleiaşi specii politice căreia îi aparţin şi ei. Puţin populişti, puţin imorali, dar atât. În fond nu toţi politicienii sunt la fel? Câtă vreme lupta se dă în cadre democratice e în regulă. Greşit. Cei doi aparţin unei cu totul alte specii.

Cu câteva luni în urmă, un diplomat german ne-a cerut părerea asupra liderului PSD, Victor Ponta. I-am mărturisit că ceea ce ne îngrijorează cel mai mult la persoana acestuia este fibra profund totalitară care străbate personalitatea politică a lui Ponta. Totalitară?, ne-a replicat diplomatul cu neincredere. Nu e exagerat? Când ne-am revăzut recent, reprezentantul Germaniei s-a scuzat că nu ne-a crezut de prima dată: „De unde să fi ştiut că va face astfel de lucruri inimaginabile?''.

Or, tocmai asta este problema cu prietenii noştri din Occident. Educaţia democratică primită şi respectul pentru reguli înscris adânc în ADN-ul lor îi face incapabili să perceapă adevărata natură a politicienilor din Estul Europei şi din România. Cumva, în naivitatea lor inocentă îşi închipuie că trecutul comunist a fost şters din moştenirea genetică a politicianului român şi că între occidentalul guraliv, populist, poate puţin corupt şi cel de la Bucureşti nu există nicio diferenţă fundamentală. De aici şi reacţia neobişnuit de dură a occidentalilor, de dreapta şi de stânga, faţă de acţiunile guvernului Ponta: S-au simţit trădaţi de nişte oameni care au încălcat regulile jocului şi acum reacţionează cu furia celui tras pe sfoară. Din păcate, ceea ce s-a câştigat începând din 2005, când România a început să iasă cu eforturi uriaşe din groapa în care o lăsase regimul Adrian Năstase şi să îşi croiască drum spre credibilitate internaţională, normalitate şi respectabilitate s-a pierdut într-o săptămână. Indiferent cum se va încheia episodul suspendării lui Traian Băsescu, credibilitatea României este făcută fărâme şi vor trece ani, cum avertiza Viviane Reding, până o vom reface.
Nu că semnele caracterului totalitar al cuplului Ponta&Antonescu nu erau deja acolo, la vedere pentru orice observator înzestrat cu o minimă onestitate intelectuală. Cei doi şi-au creat propria realitate politică favorabilă refuzând sistematic să recunoască impactul devastator pe care l-a avut criza economică asupra României. În felul acesta au reuşit să impună cu succes prin intermediul aparatului de propagandă al televiziunilor de ştiri mogulizate o realitate alternativă în care criza nu exista iar tăierea salariilor, îngheţarea pensiilor, închiderea spitalelor şi concedierea bugetarilor aveau o cu totul explicaţie, una exclusiv internă care nu avea nici o legătură cu ceea ce se întâmplă în Europa şi în lume. Pasul al doilea al acestui proces a fost să identifice personajul vinovat de această situaţie: Traian Băsescu şi clica pedelistă. În varianta Ponta&Antonescu a realitatii - contrafacuta de ei insisi -, salariile nu s-au tăiat pentru că România risca să dea faliment, ci pentru că Băsescu şi PDL, în infinita lor lăcomie, le-au furat de la gura poporului. O poveste simpla si suficient de simpla ca sa prinda la "popor". Si a prins.

În felul acesta Băsescu nu a mai fost identificat drept un adversar politic cu care cei doi se aflau într-o bătălie politică legitimă şi democratică, ci ca inamicul nr. 1 al naţiunii, care nu trebuia doar învins în jocul democratic, ci anihilat pentru salvarea ţării. Această tactică a demonizării şi delegitimării adversarului, a identificării „duşmanului din interior'' care ameninţă însăşi fiinţa ţării,  care trebuie zdrobit, şi care a fost utilizată atât de bolşevici cât şi de nazişti pentru a prelua puterea şi a-şi legitima dictatura este principala linie de atac a USL împotriva preşedintelui şi nu vor renunţa la ea, indiferent dacă Traian Băsescu va rămâne sau nu la Cotroceni. Când Relu Fenechiu declară în conferinţă de presă că „Traian Băsescu este în război cu poporul român'', Fenechiu încearcă de fapt să legitimeze cvasi-anihilarea statului de drept de către USL prin „urgenţa'' creată de existenţa duşmanului intern şi a războiului cu acesta dus în numele poporului român. Când Antonescu afirma că „PDL trebuie să dispară'' sau când Ponta susţinea că „Băsescu şi Boc nu sunt români'', cei doi funcţionau în aceeaşi logică totalitară.

Un alt procedeu totalitar este delegitimarea vocilor opoziţiei ca „vândute'', deci trădătoare de ţară. Să nu uităm că primul din seria atacurilor USL a avut drept ţintă Institutul Cultural Român, o insulă de cultură liberă de control politic, care trebuia adusă rapid la ordine. Aici rezidă „urgenţa'' din Ordonanţa de Urgenţă. Au urmat apoi atacurile împotriva jurnaliştilor acreditaţi la Bruxelles sau care lucrează pentru prestigioase publicaţii străine precum The Economist sau EUObserver. Rând pe rând, Carmen Valică de la Radio România Actualităţi, Liliana Ciobanu, colaborator al The Economist şi Valentina Pop, jurnalistă la EUObserver au fost acuzate că reprezintă „coloana a cincea'' în presa internaţională a aceluiaşi duşman intern. Când atacurile în „publicaţiile USL'', în fapt versiuni 2.0 ale României Mari, nu au mai fost de ajuns, s-a trecut la ameninţări directe, cum i s-a întâmplat ieri colegei noastre Ondine Gherguţ.
Bineînţeles că se încearcă o lovitură de stat şi bineînţeles că aceasta va continua şi după eventuala demitere a lui Traian Băsescu pentru că sistemul totalitar în care „operează'' politic Ponta&Antonescu are oroare de democraţie şi libertate.
AUTOR CRISTIAN CAMPEANU
SURSA   ROMANIA LIBERA

digi24.ro | Ponta spune că a răspuns la lista primită din partea Comisiei Europene

digi24.ro | Ponta spune că a răspuns la lista primită din partea Comisiei Europene: Premierul Victor Ponta a declarat că a răspuns deja, vineri, listei primite din partea Comisiei Europene, precizând că au fost întrebări şi nu cerinţe.


Cele 11 „porunci” ale lui Barroso către Ponta

DIGI 24 | COMISIA EUROPEANĂ. Jose Manuel Barroso (dreapta) i-a cerut premierului român Victor Ponta să rezolve urgent 11 probleme |REUTERS
COMISIA EUROPEANĂ. Jose Manuel Barroso (dreapta) i-a cerut premierului român Victor Ponta să rezolve urgent 11 probleme
REUTERS
Publicat: acum 6 h
La întâlnirea din 12 iulie dintre președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, și premierul Victor Ponta, înaltul oficial european i-a cerut premierului român să rezolve urgent 11 probleme.
Pe lista cu probleme de rezolvat sunt două mari teme: respectarea statului de drept și independența justitiției și „reinstaurarea încrederii și adevărului”.
În primul rând, Comisia Europeană cere autorităților române să abroge ordonanța de urgență care a adus atingere Curții Constituționale și să renunțe la folosirea ordonanțelor de urgență care afectaeză funcționarea instituților fundamentale ale statului.
Iată, mai jos, cele 11 „porunci”.

Respectarea statului de drept și a independenței justiției

1. Prima pe lista lui Barrso este abrogarea Ordonanței de Guvern nr 38 pentru  restabilirea  puterii Curții Constituționale, iar astfel această instituție să poată verifica deciziile luate de Parlament.
2. Abrogarea OUG 41 pentru restabilirea regulii ca refendumului să fie validat prin participarea a 50+ 1  din populația aflată pe listele electorale.
3. Excluderea folosirii de ordonanțe de urgență pentru decizii care afectează instituțiile fundamentale ale statului de drept sau Constituția, dacă nu sunt situații urgente.
4. Evitarea folosirii selective a Monitorului Oficial pentru publicarea de acte normative care să folosească obiectivelor politice. De asemenea, Barroso îi spune lui Ponta să evite să nu publice anumite decizii judiciare.
5. Guvernul să   respecte IMEDIAT deciziile Curții Constituționale. 
6. Angajarea Guvernului, și în particular a instituțiilor publice, să respecte independența justitiției și să evite criticarea deciziilor juridice.
7. Desemnarea unui avocat al poporului care să aibă susținerea tuturor partidelor politice și care să fie ales într-un mod transparent.
8. Să nu fie nominalizat nimeni pentru posturile de Procuror General al României și de director al DNA în timpul preșidenției interimare. Pe de altă parte, Comisia mai cere o procedură publică și transparentă, bazată pe criterii profesionale și de integritate, pentru numirea persoanelor în acest posturi.
9. Să NU facă nicio graţiere pe durata preşedinţiei interimare.
10.Numirea unor miniştri împotriva cărora să nu fi fost formulate decizii că nu respectă criteriile de integritate. Miniștrii care au probleme de integritate să se retragă.
11. Parlamentarii care au decizii finale de incompatibilitate  și de conflict de interese sau au condamnări pentru corupţie să-și dea demisia.
 

De la bani si de la partidul-stat - Dan SOVA e buba la mansarda . Comentarii pe FACEBOOK

    •  
      De mult am vrut să spun că Dan Șova e diliu. Acum există și probe.
      In pauza publicitară la emisiunea Realitatea TV, Dan Șova s-a apropiat de urchea mea și, cu o privire fixă, a început următoarea incantație: Neamțu hitleristule, fascistule, Neamțule, hitleristule, hitleristule, fascistule... Ad nauseam. A durat cam cât de o pauză publicitară. Ca și Bănicoiu, Negoiță Robert sau Mazăre, omul ăsta e în prin Parlamentul României, prieten cu Victor Viorel Ponta, votează legi, dă interviuri, are permis de conducere și, mai ales, pregăteste viitorul României sub umbrela USL. Horror.
       
       
       
      Catalin-Paul Cozma Bate-i!
      acum 12 ore · · · 3
    • Oana Lewis horror, intr adevar...
      acum 12 ore · · · 1
    • Radu M Oleniuc Venind din partea lui e un compliment. :)
      acum 12 ore · Modificat · · · 8
    • Cristi Ursut Ajungi sa zici ca mai bine fascist, decat pesedist... Chiar ca Horror...
      acum 12 ore · · · 6
    • Olivia Margan Nu cred!!! Adica il ajuta fata, dar...pe bune? scuze, pare ireal
      acum 12 ore · · · 1
    • Andrei Stancioiu şi e liber.. :(
      acum 12 ore via mobil · · · 1
    • Mihai-Bogdan Bicsi Daca tot era pauza...mergea o miscare a la Zidanne..
      acum 12 ore · · · 17
    • Adi Stan daca e asa, e un om suferind, mi-e mila de el...
      acum 12 ore · · · 1
    • Filadel Ledalif Îi bag în mă-sa de cretini.
      acum 12 ore · · · 2
    • Stan Ion la judecata cu el
      acum 12 ore · · · 4
    • Lucian Marinescu aiuritor... suprarealist
      acum 12 ore · · · 1
    • Cristi Ursut Oricum, dincolo de toate, cand un comunist te face fascist, chair e un compliment. Sau inseamna ca te-a recunoscut drept dusman de-al lor.
      acum 12 ore · · · 5
    • Laurentiu Ghilencia Parca el nega totusi holocaustul
      acum 12 ore via mobil · · · 4
    • Florina Ionescu Atat poate singurul lui neuron, saracu'.
      acum 12 ore · · · 5
    • Zoe Simota Revoltător! Oare,cine-i hitlerist?
      acum 12 ore via mobil · · · 2
    • Kerekes Iosif imi cer scuze ca nu te pot urmarii, dar am stomacul sensibil... asemena televiziuni depasesc limita mea de suportabilitate
      acum 12 ore · Modificat · · · 4
    • Silviu Filip trebuia să te uiţi la el la fel de fix şi să zici: RED RUM, RED RUM, RED RUM
      acum 12 ore · · · 12
    • Carmencita Cimpi Nu se poate! In halul asta de infantil, tampit? Dumnezeule!!!!
      acum 12 ore · · · 6
    • Alex Tudorache Data viitoare intreba-l te rog daca stie ce inseamna fascist sau hitlerist si daca nu a fost coleg de echipa cu holocaust...
      acum 12 ore · · · 11
    • Andreia Moraru Bine ca nu v-a muscat de ureche ca-n Demonii lui Dostoievski...
      acum 12 ore · · · 8
    • Florina Ionescu Dar marturisesc ca intrebarea lui "ce-i ala sofism" a fost maxima. :))
      acum 12 ore · · · 9
    • Delia Straut da-i un vot în gură...
      acum 12 ore · · · 9
    • Lucian Lazar Eu nu inteleg de ce nu l-au poftit acasa dupa intamplarea asta.
      acum 12 ore · · · 4
    • Radu Simandan A fost o emisiune grea, felicitari Mihai.
      acum 12 ore · · · 5
    • Alexandru Dominic Chiar ca e horror, specimenul asta n-are ce cauta acolo
      acum 12 ore · · · 3
    • Ardelean Radu Sova, acesta beizadea de nomenclaturisti cu state vechi prin Justitie, este un nemernic care sfideaza pe toata lumea fara pic de rusine ori remuscare, tupeu ordinar de bandit si mafiot ca Ponta
      acum 12 ore · · · 14
    • Anisoara Matei Vã admir pe toti care participati la emisiuni TV alãturi de acest comunist numit Dan Sova (si multi altii ca ei) care intotdeauna pãstreazã un ton flegmatic si gretos, iar voi totusi reusiti sã vã pãstrati calmul si tonul civilizat.
      acum 12 ore via mobil · · · 13
    • Scorus Viorel Astia-s pe invers cu totii....s-au molipsit de la seful lor,,,auzi sa-ti bage limba in ureche..Perversi sunt psd-istii astia.....
      acum 12 ore · · · 3
    • Alin Ioan Bota ‎...Acel personaj are probleme de exprimare...asa s-a intamplat si cu cele spuse in legatura cu Holocaustul...s-a bagat Ponta si a mai dres-o...poate ca s-a exprimat gresit si fata de tine...da-l in judecata sa vedem daca vine salvatore, dotore, ajuns plagiatore...
      acum 12 ore · · · 3
    • George Baciu Imi pare rau ca n-am vazut emisiunea. Iar Dan Sova este un exemplar dintre cele mai penale.
      acum 12 ore · · · 9
    • Mitrea Elena Daniela ‎"SI CU HOLOCAUSTUL CUM RAMANE?" ERA BINE SA-L INTREBI! NUMELE LUI SUNA A SOVAIALA...PONTA PARCA E O POANTA PROASTA...CRIN..E TOXIC..HREBENCIUC..SUNA A HARCIOG... SI EXEMPLELE AR PUTEA CONTINUA..:))))
      acum 12 ore · · · 6
    • Celina Petrescu nu pooot sa creed! parca e un personaj fictiv inventat de Banciu...e real?!!!!!
      acum 12 ore · · · 2
    • Relu Radu uneori ma intreb daca mai are rost sa iau partea taberei in care cred, in acele momente ma uit in tabera adversa si imi dau seama ca ... da, chiar are rost.
      acum 12 ore · · · 3
    • Carmencita Cimpi Ar trebui sa fie inregistrarea emisiunii pe site. Cumplit, nu-mi revin, nu-mi vine sa cred, citesc, rad, imi dau seama ca ar trebui sa plang, e cumplit!
      acum 12 ore · · · 4
    • Alex Schütz Am o nelamurire: cum draq de-a fost posibil sa fie lasati in afara Spitalului 9 Bucuresti specimene folosite pentru studentii la medicina?
      acum 12 ore · · · 5
    • Teo Grigorita prietene ai maniere eu ii bagam un cap in gura asa sters :))
      acum 12 ore · · · 8
    • Alexandra Giula In mod cert exista tratament pentru asemenea cazuri. :(
      acum 12 ore · · · 2
    • Ioan-Victor Dragan BUBA LA MANSARDA !
      acum 12 ore · · · 1
    • Manci Anamaria asa mare sa fie temerea? ”astia” isi autoconstruiesc lagarul de exterminare
      acum 12 ore · · · 2
    • Ioan-Victor Dragan PACAT DE TAICA-SU si de MUMA-SA !
      acum 12 ore · · · 1
    • Diana Ema Preda am vazut emisiunea, a incercat sa va intimideze pe tot parcursul acesteia si dupa cum ne povestiti si in pauza , Sova , stim cu totii cat de malefic este, astfel ca nimic nu ne mira la el, Dumnezeu sa-l ierte ...
      acum 12 ore · · · 6
    • Minola Popa la ospiciu cu ei, cind te cindesti ca ac.individ ar fi vrut sa DEVINA MINISTRUL JUSTITIEI! halal om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      acum 12 ore · · · 3
    • Ioan-Victor Dragan Dar nu se duc singuri , trebuie a fi legati ! unul de altul si dusi cu basculanta !
      acum 12 ore · · · 2
    • Morar Calin recomand cartile dr. Moldoveanu din Arad. Examenul obligatoriu psihologic la un sofer de autobuz, dar nu la un conducator de destine. Trebuie sa fii testat ca sa decizi ce faci in intersectie, dar nu ca sa decizi destinul unei natiuni la o rascruce. Sinistru.
      acum 12 ore · · · 3
    • Corina Suteu oribil!
      acum 12 ore · · · 2
    • Marius Sima Parafrazandu-l pe Mark Twain :"Daca te apuci de discutii cu prosti, te coboara la nivelul lor, iar odata ajuns acolo castiga prin experienta"...
      acum 12 ore via mobil · · · 6
    • Tatiana Popescu Eu nu pot sa cred ca avem in Parlament 20 (douazeci) de oameni cercetati penal!!! Oare se mai intampla asta in vreo tara din lume (ma rog cu exceptia lumii a treia)? De aceea si manifestarile astea...
      acum 12 ore · · · 7
    • Radu Simandan Dar oare Petre Roman de ce tine sa apara la TV? Cu parul ala vopsit... E pe langa subiect mereu.
      acum 12 ore · · · 6
    • Cristian Vantu știu că par neserios dar trebuie să recunosc că nu am râs de mult timp atât de bine. Îmi imaginez privirea fixă a lui Șova :-))) Bănuiesc că inițial ați zâmbit crezând că-i o glumă.
      acum 11 ore · Modificat · · · 4
    • Manci Anamaria Vaduvele astea negre ies cand nu te astepti
      acum 12 ore · · · 3
    • Gabriel Iulian Dumbrava Tu nu l-ai făcut șovin? :)
      acum 12 ore · · · 5
    • Black Lion Sa zica ca suntem si sadici daca vrea si daca trebuie stim sa renfintam si camere de gazare pentru cei care nu respecta poporul. Mama lui de potlogar.:)
      acum 12 ore · · · 1
    • Magda Dutu Nu ma mira prea tare. E de nesuportat in interventiile lui...Importanta mi se pare avertizarea moderatoarei, pe care ati facut-o la finalul emisiunii...parea ca nu intelege nimic sau ca, oricum ea nu are vreo vina...Felicitari pentru atitudinea publiga pe care o aveti si pentru curajul si determinarea dvs!
      acum 12 ore · · · 2
    • Diana Ema Preda din cate imi amintesc a mai avut astfel de iesiri , eu va felicit D-le "Horia" Mihail Neamtu caci l-ati dominat de departe, va este inferior din toate punctele de vedere, astfel ca sunt mandra de felul in care m-ati reprezentat pe mine ca si cetatean in acest context , in aceasta emsiune TV .
      acum 12 ore · · · 4
    • Radu Radu Nu-i asa ca ii miroase gura?
      acum 12 ore via mobil · · · 2
    • Relu Radu Manci, il confuzi pe Sova cu Antonescu
      acum 12 ore · ·
    • Serban Sabau Incredibil! Incredibil!
      acum 12 ore · · · 1
    • Diana Ema Preda de la usturoi, desigur....
      acum 12 ore · · · 1
    • Daniel Ionita De la cit KKT maninca>)))))))
      acum 12 ore · Modificat · ·
    • Dia Zalla Medicameeenteee!!!E clar, astia nu sunt doar lichele, sunt nebuni de legat la propriu!
      acum 12 ore · · · 1
    • Andrei Zamfirescu bine ti-a facut;))))
      acum 12 ore · · · 1
    • Magda Dutu Scuze! Am vrut sa scriu "atitudinea publica", nu "publiga"...
      acum 12 ore · ·
    • Diana Ema Preda este o voba populara ce se aplica USL-lor, care spune " nici gura nu le miroase , nici usturoi nu au mancat "
      acum 12 ore · ·
    • Serban Sabau Despre ce emisiune este vorba??
      acum 12 ore · · · 1
    • Georgiana Balan mi l imaginez cat de penibil a putut fi! i am observat atitudinea hilara!
      acum 12 ore · · · 1
    • Lucian Caprariu Nu ma mira deloc! Nu ma mira nimic la astia! De fapt, sunt destule relatari printr apropiatii lui Sova referitoare la derapajele, unele de ordin psihiatrica, ale acestuia!
      acum 12 ore · ·
    • Cristina Huruba ‎:)))))e bolnav si ala la minte
      acum 12 ore · Modificat · · · 1
    • Diana Ema Preda rezultatul creierului spalat duce la hilaritate si derapaje psihice...Nastase si Ponta , stiu asta ....
      acum 12 ore · · · 3
    • Amaritei Ana Ca sa te indimiteze si a reusit cat de cat .Data viitoare te apropi tu de urechea lui si-i spui ratat.......
      acum 12 ore · · · 3
    • Sébastien Pascal ‎"Sova antisemitule, starleta juridica, antisemitule frustrat, groparul suspendarii, spagarul rovinari, etc" . Diferenta e ca el avea "text"-ul pregatit de la Gazprom...
      acum 12 ore via mobil · · · 3
    • Ioan-Victor Dragan COPIL TAMPIT FACUT DIN PREZERVATIVE SPARTE CU ACUL
      acum 12 ore · · · 2
    • Ciuraru Mihai Ha,ha,ha,haaaaaa...,ha,ha,haaaaaa...! Puuu...,ce neghiob...,ha,ha,haaaa...!
      acum 12 ore · · · 1
    • Amaritei Ana I SE TRAGE DE LA COMPLEXELE PE CARE LE ARE
      acum 12 ore · ·
    • Ioan-Victor Dragan COMPLEXUL ALIMENTAR !
      acum 12 ore · ·
    • Nicole Tudor ATENTIUNE! Sunt disperati!!! De-aia reactioneaza asa. Stiu foarte bine ca sunt in pragul dezintegrarii. De-aia au inebunit!
      acum 12 ore · · · 8
    • Florina Claudia Tudică Daca nu ar fi vorba de Sova nu te-as crede, dar..cu un astfel de specimen. Pacat de tineretea lui. Mititelu'atata poate :)) Felicitari pentru rabdare
      acum 12 ore · · · 3
    • Diana Ema Preda am rugamintea ca orice comentariu sa fie in limita bunului simt, asta ne diferentieaza pe noi de ceilalti care vor vota DA , la Referendum ..cinstea si bunul simt .
      acum 12 ore · · · 4
    • Tonny-Leonard Farauanu EU as fi sunat instant la 112 si as fi solicitat un psihiatru. Pentru el.
      acum 12 ore · · · 5
    • Sinziana Streza daca pentru permisul de conducere trebuie aviz psihologic,pentru a fi parlamentar ar trebui autopsie inainte!!!!!!
      acum 12 ore · · · 5
    • Andrei Zamfirescu paracioasa mica:))
      acum 12 ore · · · 4
    • Georgiana Balan Pe langa capacitatile intelectuale indoielnice, e uneori labil psihic!
      acum 12 ore · · · 2
    • George Constantin Horia Neamtu, trebuia sa-l inregistrezi cu telefonul !
      acum 12 ore · · · 2
    • Valentin Zagura Data viitoare sa ai telefonul la indemana sa-l filmezi
      acum 12 ore · · · 1
    • Diana Ema Preda D-le Tonny face parte din USL, prin urmare este irecuperabil, un telefon la 112, era necesar numai pentru a-l lua in camasa de forta.
      acum 12 ore · · · 1
    • Tim Iovan Pacat ca nu ati reusit sa ii inregistrati incantatia ...
      acum 12 ore · ·
    • Ioan-Victor Dragan MAMAN SOVA DIXIT : "Actele normative lipsite de coerenţă sau ivite din conjuncturi sunt răul suprem pe care politicienii îl fac puterii judecătoreşti", arată avocatul Ana Diculescu-Şova.
      acum 12 ore · · · 2
    • Sinziana Streza stai ca m-am prins..te cheama Neamtu,deci esti pe felie cu Merkel,cea care-i da bataita lui Viorel cand nu-i cuminte...
      acum 12 ore · · · 3
    • Turcu Gina Sigur e adevarat????????? Mie tot nu-mi vine sa cred............... Daca e asa..... ma scuzati.....dar poprul roman ii merita ptr. ca i-a votat. Asa bolnv cu capul sa fie?????????? Doamne, eu lucrez cu persoane cu nevoi speciale si aflate in situatie de risc dar nu am auzit asa ceva la ele. Mare ti-e gradina, Doamne.
      acum 12 ore · · · 1
    • Lidia Melinte vai saracul, dar chiar are probleme, e chiar Horror cu el si nici nu poate iesi de acolo
      acum 12 ore · ·
    • Tim Iovan Vine din popor si din pacate reprezinta o parte din societate ....
      acum 12 ore · ·
    • Emilia Neamtu Raman la ideea ca trebuie dat in judecata.
      acum 12 ore · · · 2
    • Grazzia Daniela ‎:))))
      acum 12 ore · ·
    • Marius Danea De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
      acum 12 ore · ·
    • Dragos Bargaoanu Caz de targa Sova.Pe bune, e caz patologic, daca a facut asa ceva...Denota o frustrare maxima, provocata de replicile tale pline de spirit:)Mihail, sa nu te inmoi ca te mananc!!!Monica Macovei zici ca-i F-117.Ce echipa o sa faceti si cu MRU...Rupeti-va neuronii sa ii convingeti pe cei nehotarati.De lichele traseiste stiu sigur ca va veti feri.Sunteti prea destepti pt a accepta compromisuri.P.S-impecabil la emisiune-felicitari!
      acum 11 ore · · · 6
    • Anna Gadiuta Nu-i verifică cineva şi ăstuia doctoratul? ”Doctorat in Drept, Facultate de Drept, Universitatea Bucuresti – Titlul tezei: Fiscalitatea aplicabila societatilor comerciale (2005)” http://www.drept.unibuc.ro/dyn_doc/cv/DAN-SOVA.pdf
      acum 11 ore · ·
    • Heliana Sand Dan Sova nu e bolnav, ci un escroc si un smecher si stie exact ce face, ce'ai primit in seara aceasta este un mic 'avertisment'. Asteapta'te la genul acesta de atacuri pe fata cit de curind. Acum par 'clinice' de'a dreptul, dar PSD stie sa construiasca narative geniale si nu se vor concentra asupra vulnerabilitatilor tale politice, ci asupra punctelor tale puternice. Lectiile lui Karl Rove se pare ca reverbereaza international :)
      acum 11 ore · Modificat · · · 7
    • Marian Sirbu Asta e pe bune?
      acum 11 ore via mobil · · · 2
    • Marius Breahna sova=un gunoi dpdv politic
      acum 11 ore · · · 2
    • Cornelia Uluceanu Wow!!
      acum 11 ore · ·
    • Lucia Maria Berca sova, are tulburari clare de personalitate...pai intr-un timp atat de scurt sa fi ba fascist ba antifascist... nici el nu stie pe ce lume e! un lucru e sigur: asa semidoct macinat de ura bolsevica nici ca am pomenit!
      acum 11 ore · · · 4
    • Catalin Stefaniu dadea si ochii peste cap?
      acum 11 ore via mobil · · · 3
    • Marian Sirbu nu cred, aia e treaba lui gabriel oprea :)))
      acum 11 ore · ·
    • Braila Stiri dar de ce te miri? daca nu esti comunist si securist din gasca lor, esti fascist,samd...
      acum 11 ore · · · 4
    • Braila Stiri ei nu se astptau la interventia atat de hotarata a UE, acum sunt turbati, caci mai aveau multe golanii de facut
      acum 11 ore · · · 3
    • Braila Stiri Si,ca sa ”glumim„ un pic, ar trebui sa fie cineva ”hitlerist” cu ei, macar un an...
      acum 11 ore · ·
    • Ivan Silviu Florin Cred că eşti un om bolnav, foarte bolnav! Îmi provoci milă. Atît!
      acum 11 ore · ·
    • Catalin Stefaniu deci mor de ras.....cum sa faca asa toata pauza publicitara?????? :)))))))))) i-ati spus si lu' Banciu ?
      acum 11 ore via mobil · · · 2
    • Constantin Marc Sova asta are asemanari izbitoare si cu Vadim Tudor si cu Iliescu si cu Catalin Voicu si cu Gigi Becali imi cer scuze parintilor sai da cand il aud am impresia ca a fost conceput in eprubeta nu inteleg altfel existenta acestui avorton.
      acum 11 ore · · · 2
    • Florin Tomuș Fain ficior Sova, pacat ca e specialist in drept, iar pe mine ma doare mai mult stangul (stanga!). Fii linistit, "nazistule", Luftwaffe e cu tine! Daca vine si Wermacht-ul, i-am potopit. Fii darz, Neamtule!
      acum 11 ore · · · 5
    • Andreea Georgescu Te-a confundat. A crezut ca esti Horia Neamtu :) ... Am vazut emisiunea. Nesimtire mai mare ca la Sova nu am vazut.
      acum 11 ore · · · 2
    • Vasile Topan Haaaaa.numa Banciu mai lipseste ,sa fie total spectacolul
      acum 11 ore via mobil · · · 1
    • Vasile Topan E un atac de tip sovietic(comunistii il foloseau inca de la infiintarea Nkvd-ului-intimidarea adversarului-Mihai tine te bine ai grija ca incearca toate mijloacele sa te inlature sant cu ochii pe tine--fii foarte atent.Felicitari Romania are nevoie acum in acest moment de tineri curajosi
      acum 10 ore via mobil · · · 1
    • Vasile Topan Eii sant cu ochii pe tine.USL istii
      acum 10 ore via mobil · ·
    • Vasile Topan Cand a intrebat Sova,da ce i ala sofism am varsat cana cu ceai--a intrebat asa spontan -ironik ,la bascau(bascalie)
      acum 10 ore via mobil · ·
    • Florin Tomuș Neamtule, sa nu uiti locul nasterii tale, Fagaras, cuib de" fascisti criminali" ce au aparat Romania de ciuma rosie! Pana cand eroii neamului vor fi considerati criminali, lupta trebuie sa continuie, cu orice pret! Respect si onoare!
      acum 10 ore · · · 4
    • Leo Van Doesburg Cine a fost somat de Ponta sa viziteze muzeul Holocaustului in Washington? Nu a fost acest om? http://www.politicaromaneasca.ro/dan_sova_plateste_cu_functia_pentru_gafa_privind_holocaustul-8165
      www.politicaromaneasca.ro
      Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat că Dan Şova nu mai este purtător de cuv...Vezi mai mult
      acum 10 ore via mobil · · · 3
    • Mitica Goldan Eu, nu cred sunt consternat, de ce cand s-a terminat pauza de ce n-ai facut public.Dar daca -i adevarat inseamna ca sunt turbati CE ii pune la respect .Ma repet, nu cred ca-i posibil , sa fi fost eu il "curentam" pe loc, tot era pauza.
      acum 10 ore · · · 2
    • Vasile Topan Un idiot ,acest om,nu stiam ca are atitudinea asta despre holocaust.Sub mana lui Antonescu au murit evrei si tiga!!si istorici romani si straini demonstreaza asta.Dar trebuie recunoscut ca Antonescu a incercat sa limiteze dezastru umanitar-in limitele sau inauntrul Acordului cu Germania.Romania risca soarta Poloniei .situatie grea in anii 38 -44 dar nu se poate spune ca sub Antonescu nu a murit nici un evreu!!e descalificant ,ar trebui sa fie exclus din Parlament
      acum 10 ore via mobil · · · 1
    • Sabin Chirila Nu inteleg de ce Dan Sova continua sa fie atat de batos...nu intelege ca nu-l crede nimeni?!
      acum 10 ore via mobil · ·
    • Şerban Bârlău I-ai dat cu tamaie pe la flit cumva? ai facut ceva de ai provocat trezirea satanei din Sovaitor.
      acum 9 ore · · · 2
    • Din Congo De Ricci nu i excroc , este doar un golan incult si atat. daca ponta cand era seful corpului de control nu i dadea oase de ros .... acum acest golan era un nimeni ....
      acum 8 ore · Modificat · · · 1
    • Din Congo De Ricci tine ti sper minte ca in acea vreme ponta dupa ce facea controale lasa discret o carte de vizita cu cabinetul de avocatura "sova" .... asa ca un "pansament" .... un fel de "aici se plateste spaga mea ...."
      acum 8 ore · · · 2
    • Gabriela Mircioiu A fost la Washington.. si a invatat NIMIC! :)))
      Individul are complexul copilului abuzat, zau.... cred ca l-au batut parinti in cap prea mult cind era mic!
      acum 7 ore · · · 1
    • Gabriela Mircioiu Mdaaa... alt absolvent de Drept, coleg cu Ponta!
      Pot intreba si eu ce se invata la Facultatea de Drept/Universitatea Bucuresti???
      Cum sa incalci legea??? :))))
      acum 7 ore · · · 2
    • Saka Valeria are probleme grave....,sigur ! toti politicienii nostri chiar ar trebui verificati din punct de vedere medical"la sange" ! in definitiv,ei fac legile tarii...:(
      acum 7 ore · ·
    • Laurentiu Faifer Hahahaha! Spectaculos!!
      acum 5 ore · · · 2
    • Barbu Rodiana Neplacut, dar e bine sa faceti public "apucaturile "astea ale lor !
      acum 4 ore · · · 1
    • Gradinaru Gheorghe Mihail Neamtu daca a-ti avea dovezi pentru aceste acuze ar trebui sa faceti plingere penala. Altfel o asemenea postare pe FB( pt care nu poate raspunde din punct de vedere legal) din partea unui om politic est eo lasitate.
      acum 4 ore · · · 1
    • Laurentiu Faifer ‎1. Nu e nimic ilegal in birfa asta inocenta a d-lui Neamtu; 2. A-TI putea sa il piriti chiar dvs d-lui Sova, pentru aceasta lasitate.
      acum 4 ore · · · 2
    • Bogdan Cristian Voicu si nu i-ai raspuns: die gedanken sind frei! acum nu ca ar fi trebuit sa stie ce insemna sau cine cinta acest cintec...
      acum 3 ore via mobil · ·
    • Laurentiu Faifer Nici eu nu stiam (nici cintecelul si nici ce inseamna, in traducere) dar o sa il ascult cu placere. Iar Sova e absolut spectaculos, cind apare. Ma uit la el ca la Vadim. Nu stii ce mai poate sa scoata in secunda urmatoare (inclusiv perle juridice, pentru a caror detectare nu ai nevoie de studii de specialitate) si tocmai din aceasta surpriza vine placerea de a-l urmari.
      acum 3 ore · · · 1
    • Negotei Florin
      Este un tip lipsit de caracter , capabil de orice pentru a face pe plac stapinului ! Nu pot sa uit ca acest individ l-a aparat din toate puterile sale , si fara scrupule , pe presedintele PSD-ului de atunci , Geoana ! Iar cind stapinul s-a...Vezi mai mult
      acum 3 ore · · · 1
    • Laurentiu Faifer Nu sint de acord cu tine. Omul asta nu are un stapin. In rest, nu il cunosc, dar ma distreaza puternic. Bogdan, am ascultat cintecul si imi place. Multumesc! O sa il si postez. O zi excelenta! Plec la serviciu.
      acum 3 ore · ·
    • Mihai Cojocaru toata sleata adunata in virful rahatului de usl,este compusa din handicapati mintali,oameni cu o idee fixa,ei nu vad cei inconjoara,sint prea timpiti de a face deosebiri de mentalitate.paranoici mintali.toata aceasta sleata daca ar fi fost intr-o tara cu o democratie de zeci de ani de zile,astia,viermii,erau de mult exterminati.
      acum 3 ore · · · 1
    • Pnl Focsani Prietene! Esti un mincinos! Cred ca ai probleme mari, probleme patologice.
      acum 2 ore · · · 1
    • Psa Nicky si doar am spus de atatea ori ca omul e nebun, nesimtit si PROST!!!
      acum 2 ore · ·
    • Adelina Clara Baescu Prietene, esti bolnav la cap ca sa nu zic mai rau!
      acum 2 ore · ·
    • Dany Voic pai totusi...cineva l-a ales Senator pe Sova...electoratul lui, deci ei sunt multumiti de el...e senator de O
      acum 2 ore · ·
    • Dany Voic ‎@PNL Focsani.....daca nu reprezentai un partid care s-a inhaitat cu PSD (ce-i mai mari hoti/abuzisti din istorie), te credeam, dar din pacate ai credibilitate 0, + ca nu ai fost acolo, nu ai de unde sa stii....looser
      acum 2 ore · ·
    • Victor Frîncu Patologia copilului abuzat... Un ochi mi-e crispat, unul plânge.
      acum 2 ore via mobil · · · 2
    • Dragos Hahaianu Da, asa e, privirea sticloasa a lui Dan Sova imi aduce aminte de un alt politician nebun de legat, unu' Funar. Dar nu il poti contracara pe un nebun pe teritoriul lui, ca e mai tare ca tine. In primul si in primul rând nu trebuie luat in serios. Si aici ai gresit Mihai, te-ai ambalat. N-ar fi trebuit, ca in felul asta nu faci decât sa-i alimentezi obsesiile si apucaturile.
      acum 2 ore · · · 1
    • Nicusor Paduraru Nu e singurul personaj patologic din Parlament. Vezi Solomon de la Vaslui sau să-l asculţi pe Dumitrescu fost preşedinte al comisiei de educaţie. Unii se miră de ce relatezi, eu nu. I-am văzut acum trei ani rupând cablurile de microfoane, nu sunt false ieşirile lor, arată doar că primatele nu au evoluat peste tot.
      acum 2 ore via mobil · · · 1
    • Nona Rapotan Penibil om!
      acum 2 ore · · · 1
    • Stefan Colceriu Pe bune? Doamne, halucinant! Cine sint, de fapt, nenorocitii astia? Niste pacalici de doi bani.
      acum 2 ore · · · 1
    • Grigore Mihai Se organizeaza o licitatie pt o camasa de forta. Cine este dispus sa i o faca cadou papagalului dan sova?
      acum 2 ore via mobil · · · 1
    • Nicoleta Sasu Este incredibil !
      acum 2 ore · ·
    • Grigore Mihai Pnl focsani esti frustrat ca ati fost chemati la universitate sa strigati si v au mintit sefii vostrii ca va dau de o inghetata si dupa s au pisat pe voi? Sincer,imi pare rau pt voi,dar prostia doare.
      acum 2 ore via mobil · ·
    • Nicusor Paduraru Dacă ar avea răbdare cineva să asculte înregistrările declaraţiilor politice existente pe site-ul www.cdep.ro , indiferent de partid, ar avea studii de caz pe gratis pentru aceste sinistre personaje.
      acum 2 ore via mobil · ·
    • Frunza Bogdan Mihail Neamtu, eu l-am auzit pe Sova spunandu-va "hitlerist", "fascist" cand erati in direct. Nu intelegeam nimic din ce spunea Sova, acum imi confirmati. Puteti cere caseta de la Realitatea si daca aveti timp sa urmariti acest lucru. Cert, omul este fixat pe chestia asta cu hitlerismul... recidiveaza...
      acum 2 ore · · · 1
    • Maria Tudorie Poate face parte din tactica sovanista (sovinista), are un nume ...ma uit la poiliticienii astia mai tinerei in timp ce noi munceam ei studiau la scolile feseniste (cum sa inventezi CV-uri,cum sa dai loviuri de stat masluind Constitutia...crescuti in scolile lui Voiculescu....) .
      acum 2 ore · ·
    • Catalin Lascu pe mine m-a socat mai ales faza in care zice Sova, demonstrand inca o data ca noi nu contam pentru ei: "dumneata N-AI NICIUN CUVANT DE SPUS, NU REPREZINTI NIMIC, EU REPREZINT POPORUL CARE M-A ALES" ....la care HN raspunde : "pai EU SUNT CETATEANUL, POPORUL !" ... din pacate dle Neamtu, fara sa continuati cum merita parlamentaru' lu' peste : "....eu sunt cetateanul care te-a ales, dobitocule! mie trebuie sa-mi raportezi"
      acum 2 ore · ·
    • Cristian Ghinda credeam ca ti-a tras o flegma si te-a si impuscat fara sa fi vazut nimeni din studio. la cat de arogant si isteric esti nu m-ar mira sa fie adevarat. balaceanca scrie pe tine
      acum 2 ore via mobil · · · 1
    • Petru Teletin am urmarit emisiune si am auzit cand va jignit si in direct fiti tare in continuare asta e abia inceputul astia sunt oamenii din usl se apropie streangul de ei si nu mai au control la ceea ce fac si ce spun
      acum 2 ore · ·
    • Mihnea Adrian Vîlceanu Nu stiu ce consultanti politici aveti dar mutarile dv. sunt de un amatorism ridicol :).
      acum aproximativ o oră · · · 2
    • Ramona Popovici Domnule Neamtu,aveti dovezi,ne aveti martori pe cei care am urmarit emisiunea.Nu le mai permiteti astfel de calificari la adresa Dvs si a partidului dvs si va rog sa-i actionati in Justitie si sa le solicitati un milion de euro daune morale pentru fiecare cuvant exprimat la tv gen nazist,fascist,etc.Altfel nu se vor opri.USL istii au procedat fascist
      acum aproximativ o oră · · · 1
    • Carmen Patrut Stupefiant. Ceva se ascunde in comportamentul acestuia. Parca are ochi care nu privesc....Nici propria mama nu-i impartaseste ideile.
      acum aproximativ o oră · ·
    • Mihai Doru Dragan
      Sunt crescator de caini"ciobanesti caucazieni"!Asa se manifesta exemplarele dezechilibrate!In foarte putine cazuri am reusit sa linistesc asemenea cazuri!Este nevoie de un dresor cu foarte multa rabdare,si o socializara corecta!In cazul dom...Vezi mai mult
      acum aproximativ o oră · ·
    • Tiberiu Stoian un mare mancator de raha, acest avocatel ...
      acum aproximativ o oră · ·
    • Mihaela Viziteu Bun-bun ! Extrapolând, reacția șefului lui ( "dottore" Ctrl C Ponta) , în pauzele pubicitare ar fi : "da' halatul, halatul, cât e halatul ???" ...:D
      acum aproximativ o oră · Modificat · · · 1
    • Ramona Popovici
      De acord domnule Dragan.Din acest motiv propun ca noua alianta de dreapta sa formeze o COMISIE pentru un PARLAMENT CURAT care sa analizeze fiecare candidat inclusiv din punct de vedere psihiatric,sa dea publicitatii toate constatarile si sa...Vezi mai mult
      acum aproximativ o oră via · · · 1
    • Net Gabi Sova este un exemplu al esecului tierei generatii in politica... si Doamne cu cata naivitate mai credem in utopia schimbarii de generatii...
      acum aproximativ o oră via mobil · ·
    • Ramona Popovici Acest avocatel Sova,asistat de mama sa se considera creerul juridic al puciului/loviturii de stat date de catre USL.Afara cu ei din Asociatia Avocatilor din Romania.
      acum aproximativ o oră via · ·
    • Chiriac Dan
      Ceea ce nu reuseste sa incapa in mintea mea este ca oamenii astia sunt relativ tineri. Nu pot sa imi dau seama cum si de unde au dobandit o gandire atat de "comunist-fascista": "statul suntem noi", "cine nu e cu noi e impotriva noastra", "s...Vezi mai mult
      acum aproximativ o oră · ·
    • Net Gabi Da,daca avocatii ar lua atitudine fata de prostiile ce le debiteaza si pe considerentul ca aduce prejudicii de imagine intregii bresle i-ar cere sa se retraga din barou atunci am putea discuta de o adevarata reactie civila vizavi de devierile din discursurile lui sova. Pana atunci insa,reactiile noastre probabil il fac sa rada sarcastic spunandu-si probabil ca nu conteaza ce spune plebea...
      acum aproximativ o oră via mobil · ·
    • Paul Piscoi Curaj, Mihai, ca nu esti singur!
      acum aproximativ o oră · Modificat · ·
    • Alex Tudorache ‎@Gradinaru Gheorghe daca "ati" s-ar scrie cum ai facut-o tu, sigur s-ar putea face si plangere penala pentru asa ceva...:-s #sometimesidontwanttoliveonthisplanteanymore
      acum 49 minute · ·
    • Elena Ionescu- Amza Cu siguranta vor mai ataca urat!
      acum 42 minute · ·
    • Elena Ionescu- Amza Mihai, bravo pentru curaj si pentru tot ce faci!
      acum 41 minute · ·
    • Barbu Rodiana D-le Gradnaru, dincolo de mizeria politica iese la suprafata si mizeria umana.Clar, trebuie sa ne delimitam de practicile d-lui Sova desi....sincera sa fiu daca eram in locul lui Mihai nu stiu ce reactie as fi avut! Bravo lui c-a stiut sa se stapineasca!
      acum 18 minute · · · 1

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1