miercuri, 8 septembrie 2010

Cocosul Oprea se infoaie la Guvernul Boc: Faptul ca nu suntem galagiosi, ca nu suntem ca pupezele sau ca pitigoii nu inseamna ca suntem slabi

Cocosul Oprea se infoaie la Guvernul Boc: Faptul ca nu suntem galagiosi, ca nu suntem ca pupezele sau ca pitigoii nu inseamna ca suntem slabi: "Parlamentarii independenti se declara satui sa fie a cincea roata la caruta guvernarii. Surse parlamentare au declarat pentru Hotnews.ro ca parlamentarii UNPR sunt foarte deranjati de atitudinea aroganta pe care PDL o manifesta fata de ei, iar declaratia presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea este primul avertisment dat public premierului Emil Boc si democrat liberalilor. Uneperistii sunt nemultumiti ca, la remaniere, nu au obtinut nici un post, iar premierul Emil Boc i-a dus de nas si cu numirile la deconcentrate. ​"

Printul Charles raspandeste mesaje verzi din opulentul tren al familiei regale

Printul Charles raspandeste mesaje verzi din opulentul tren al familiei regale: "Din statia din Glasgow, trenul familiei regale, echipat cu un birou comandat de printul Charles, o vasta sala de mese si un set de dormitoare dotate cu paturi si bai, a pornit prin Marea Britanie intr-un tur de patru zile care ii va costa pe platitorii de taxe britanici cel putin 50.000 de lire sterline (in jur de 60.000 de euro). Printul Charles s-a urcat la bordul lui pentru a raspandi mesaje ecologice."

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1